Ingredienten:
- Ciabatta brood
- Baguette spread (Saus.Guru)
- Baby blad spinazie
- BBQ Saus
- Portobello champignonnen.
- Mozzarella kaas plakken
- Grof zeezout en peper
- Biefstuk direct bij de boer vandaan.
- Snijd de Ciabatta broden open en leg op beide kanten een plak kaas en laat het smelten op de BBQ.
- Snijdt de portobello’s in plakken en kruid ze met je favoriete kruidenmix.
- Steek de houtskool aan en zorg dat het vuur flink brand.
- Zet boven op de houtskool een Skillet en bak hier in de portobello’s flink gaar.
- Leg vervolgens boven op de kolen de biefstuk en schroei die rond om dicht.
- Beleg het broodje: boven op de kaas doe je de Baguette spread royaal, vervolgens de baby spinazie, daar over leg je de gegrilde schijven Portobello.
- Snijdt de biefstuk in dunne plakjes en leg die vervolgens als laatste laag met flink wat BBQ saus.
Reactie plaatsen
Reacties